Zoeken naar alleenstaande

 
alleenstaande
Want ik ben een alleenstaande ouder: Charlie magazine. Want ik ben een alleenstaande ouder.
Ik antwoord lacherig dat ik een alleenstaande moeder ben, dat ik wel moet. Survival of the fittest, joh! Ik denk aan een aantal weken eerder, toen een vriend me de boodschap gaf als grap verpakt dat mijn alleenstaande ouderschap een excuus is voor zowat alles.
Werkgroep alleenstaande ouders.
Daarom starten we in mei 2015 met een praatgroep voor ouders die er alleen voor staan. Doel: Alleenstaande ouders maandelijks samenbrengen in een kleine groep om ervaringen uit te wisselen en informatie te krijgen omtrent het ouderschap als alleenstaande mama of papa.
Het Gelukkige Eenoudergezin. Het handboek voor de alleenstaande ouder Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning van de Vlaamse overheid.
Het handboek voor de alleenstaande ouder. Het Gelukkige Eenoudergezin. Het handboek voor de alleenstaande ouder. Van Der Weide. Jaar van publicatie.: Stel, je bent een alleenstaande ouder geworden. Wat gebeurt er dan met je werk? Hoe doe je dat met de oudergesprekken op school?
Gezinsbedrag en bedrag als alleenstaande.
Bij wijziging in de gezinssamenstelling zal de betrokkene overschakelen van het bedrag als alleenstaande naar een gezinsbedrag of omgekeerd. Het gezinspensioen wordt met 80 % vermenigvuldigd om het bedrag als alleenstaande te bekomen. Het pensioen als alleenstaande wordt met 125, vermenigvuldigd om het gezinsbedrag te bekomen.
Alleenstaande mama van vier ruilt leven met dat van rijk gezin: weekbudget van 3.400 euro raakt niet op Buitenland Nieuws HLN.
Ik ben ook een alleenstaande moeder met 4 kinderen ik moet rondkomen met 300 per maand om eten te kopen wie gaat er mij helpen. Maak dan minder kinderen hè zeg. Het is trouwens de enige echte remedie tegen het plunderen van onze bol.
ABVV over alleenstaande ouders: De overheid maakt het hun nog moeilijker dan ze het al hebben België Knack.
Dat wil zeggen dat 180.000 kinderen bij hun alleenstaande moeder 80 procent of vader 20 procent gedomicilieerd zijn. Meestal omdat hun ouders gescheiden zijn, soms ook omdat een van hen overleden is of ze een bewust alleenstaande moeder hebben. Er bestaat geen twijfel over: de komende jaren zullen er nog meer eenoudergezinnen bij komen.
ALLEENSTAANDE OUDER SCHEIDING VERWERKEN REGELINGEN WERK EN GEZIN COMBINEREN.
Een huis huren of kopen als alleenstaande ouder is, afhankelijk van je inkomen, niet altijd even vanzelfsprekend. Je kan gaan voor een sociale huurwoning die verschillende sociale instellingen aanbieden of je kan een huisje kopen en voordelig lenen bij dezelfde instellingen.
sp.a Aantal alleenstaande 65 plussers neemt meest toe in de Kempen.
Inhaalbeweging op platteland. De procentuele toename van het aantal alleenstaande ouderen komt vooral voor in de meer landelijke gemeenten zie lijst. Alle Kempense gemeenten, behalve Geel en Turnhout, zitten qua aandeel alleenstaande senioren procentueel boven het Vlaamse gemiddelde. Op het platteland is er een inhaalbeweging bezig, zegt Bertels.
Wat een alleenstaande moeder wil dat je weet.
Ze heeft een manier gevonden om een huishouden te staande te houden en kinderen groot te brengen, maar toch hangt de maatschappij er een negatief label aan. Terwijl een alleenstaande vader juist lof krijgt en gezien wordt als een toegewijde vader. Een alleenstaande moeder?
Regering trekt belastingvrije som voor alleenstaande ouders op economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Alleenstaande ouders die kinderen ten laste hebben, hebben recht op een belastingvoordeel in de vorm van een verhoging van de belastingvrije som. Dat voordeel wordt nu voor bepaalde alleenstaande ouders groter gemaakt door het optrekken van die belastingvrije som. Het gaat daarbij wel enkel om de alleenstaande ouders met een beperkt netto-inkomen van minder dan 15.000 euro, met een degressieve regeling tot 18.000 euro.
Alleenstaande Ouders.
Ben je een alleenstaande ouder? Of dat nu bewust is of een gevolg van een echtscheiding of na een overlijden, hier vind je informatie over hulp en ondersteuning, wetgeving en organisaties voor alleenstaande ouders. Ontdek wat je kan doen om je financiën in orde te houden.

Contacteer ons