Resultaten voor alleenstaande

 
alleenstaande
Extra belastingvoordelen voor alleenstaande ouders Verheyden, van Hassel Partners.
Nuttige info links. Extra belastingvoordelen voor alleenstaande ouders. Gepubliceerd op 30-11-2017 door Nick Verheyden. De regering heeft ten voordele van alleenstaande ouders twee beslissingen genomen die dit jaar reeds inkomsten 2017 in werking treden in de personenbelasting. Fiscaal alleenstaande 2.0: een nieuwe definitie.
Regering trekt belastingvrije som voor alleenstaande ouders op Consument Geld HLN.
Alleenstaande ouders die kinderen ten laste hebben, hebben recht op een belastingvoordeel in de vorm van een verhoging van de belastingvrije som. Dat voordeel wordt nu voor bepaalde alleenstaande ouders groter gemaakt door het optrekken van die belastingvrije som. Het gaat daarbij wel enkel om de alleenstaande ouders met een beperkt netto-inkomen van minder dan 15.000 euro, met een degressieve regeling tot 18.000 euro.
Dating speciaal voor alleenstaande ouders EliteDating. Logo_BE NL. Logo_BE NL. Logo_BE NL. Logo_BE NL. Logo_BE NL.
Dating een alleenstaande moeder of vader: daten of vergeten? We hebben tot dusver enkele belangrijke vragen beantwoord over mogelijke manieren hoe alleenstaande ouders om kunnen gaan met hun kinderen en een nieuwe partner. Het leek ons interessant om te kijken naar hoe het in werkelijkheid is voor een alleenstaande papa of mama om zich opnieuw in de wereld van het daten te begeven.
kinderen van alleenstaande ouderes Het Blad.
Ben jij een alleenstaande ouder? Wanhoop vooral niet. Er zijn harmonische complete gezinnen, maar evenveel disharmonische complete gezinnen. Zo zijn er naast labiele eenoudergezinnen, evenwichtige eenoudergezinnen waarin het goed leven is voor een kind. Veel hangt af van het inzicht en de maturiteit van de alleenstaande ouder.
Keuzes die je als alleenstaande moeder moet maken goedgezind.be.
Als alleenstaande ouder komt er veel op je af. De Gezinsbond maakt er een punt van er ook te zijn voor eenoudergezinnen en zet zich dan ook in voor de belangen van alleenstaande vaders of moeders. Meer informatie in ons blad Enig Stuk of via onze website.
10 dingen die alleenstaande ouders als de beste kunnen Goedgezind.be by Gezinsbond.
Je kan niet zorgen voor anderen als je niet zorgt voor jezelf! Als alleenstaande ouder komt er veel op je af. De Gezinsbond maakt er een punt van er ook te zijn voor eenoudergezinnen en zet zich dan ook in voor de belangen van alleenstaande vaders of moeders.
Fors hogere premies voor alleenstaande ouders De Standaard.
Ouderschapsverlof, palliatief verlof of verlof voor medische bijstand opnemen is voor de groep van alleenstaande ouders bovendien ook financieel geen evidentie, aldus nog Peeters. Daarom heeft de regering samen met de sociale partners besloten om die uitkeringen fors op te trekken.
Alleenstaande Wikipedia.
Volgens het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek is een alleenstaande iemand die alléén zichzelf particulier, dat wil zeggen niet-bedrijfsmatig, voorziet van huisvesting en in dagelijkse levensbehoeften. Een alleenstaande voert geen gezamenlijke huishouding maar vormt een eenpersoonshuishouden. Alleenstaanden hoeven niet per se ongehuwd te zijn; zo kunnen gehuwden na het stuklopen van hun relatie alleen wonen, in afwachting van een scheiding.
Waar verstoppen de alleenstaande dames zich? Het Nieuwsblad.
Cursussen rond maatschappij en cultuur, daguitstapjes naar musea en steden, zijn dan weer activiteiten met veel vrouwelijke opkomst. Ook wandelclubs hebben veel alleenstaande leden. Toch denk ik dat het belangrijk is die dingen te doen die je echt graag doet.
Hoeveel is een alleenstaande zelfstandige waard? Jobat.be.
Zo ook Martine Thijsen, een straffe Limburgse die haar mannetje kan staan. Als alleenstaande moeder van drie kinderen runt ze een eigen zaak en houdt ze haar huishouden draaiende. Soms denk ik waar ben ik toch mee bezig, maar de moed geef ik nooit op.

Lolanden 24/201, 3000 LEUVEN tel: 0485/44.64.27 tel: 016/89.05.25 bereikbaarheid: eerste telefoonnummer: de Solofoon; tweede telefoonnummer: antwoordapparaat indien afwezig e-mail: JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken website: http//www.solodair.be: KLIM-OP. Klim-Op is een niet-commerciële vereniging voor alle alleenstaanden vrijgezel, gescheiden, weduwe, weduwnaar of alleenstaande ouder, ongeacht religieuze, financiële, culturele of sociale achtergrond.

Contacteer ons