Resultaten voor alleenstaande

 
alleenstaande
Alleenstaande Wikipedia.
Volgens het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek is een alleenstaande iemand die alléén zichzelf particulier, dat wil zeggen niet-bedrijfsmatig, voorziet van huisvesting en in dagelijkse levensbehoeften. Een alleenstaande voert geen gezamenlijke huishouding maar vormt een eenpersoonshuishouden. Alleenstaanden hoeven niet per se ongehuwd te zijn; zo kunnen gehuwden na het stuklopen van hun relatie alleen wonen, in afwachting van een scheiding.
Fors hogere premies voor alleenstaande ouders De Standaard.
Ouderschapsverlof, palliatief verlof of verlof voor medische bijstand opnemen is voor de groep van alleenstaande ouders bovendien ook financieel geen evidentie, aldus nog Peeters. Daarom heeft de regering samen met de sociale partners besloten om die uitkeringen fors op te trekken.
Daten als alleenstaande moeder Parship.be.
Advies Bijzondere situaties Daten als alleenstaande moeder. Daten als alleenstaande moeder. Je bent weer toe aan een nieuwe liefde. De ene week vrij, maar de andere week fulltime mama. Hoe pak je daten als single mama nu goed aan? Het leven van een alleenstaande moeder moet je niet onderschatten.
Waar verstoppen de alleenstaande dames zich? Het Nieuwsblad.
Cursussen rond maatschappij en cultuur, daguitstapjes naar musea en steden, zijn dan weer activiteiten met veel vrouwelijke opkomst. Ook wandelclubs hebben veel alleenstaande leden. Toch denk ik dat het belangrijk is die dingen te doen die je echt graag doet.
eenoudervakantie alleenstaande ouder gezin vakanties.
Dat betekent in de praktijk dat je als single ouder ook prima terecht kunt voor alleenstaande reizen zonder kinderen. Of je nu een een ouder vakantie of alleenstaande ouder vakantie voor de zomer vakantie, mei vakantie, herfstvakantie of kerstvakantie zoekt, je vindt jouw ideale alleenstaande reis of vakantie met kinderen hier.
alleenstaande Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Vertalingen alleenstaande NLFR. Voorbeeldzinnen met alleenstaande. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
alleenstaande vertaling Nederlands Frans.
Ontvang ik als alleenstaande ouder extra kinderbijslag? Attentia.
U bent hier. Home Kinderbijslag Kennisdatabank Ontvang ik als alleenstaande ouder extra kinderbijslag? Weergeven actieve tabblad. Ontvang ik als alleenstaande ouder extra kinderbijslag? Voor kinderen opgevoed bij een alleenstaande ouder met beperkte inkomsten wordt een verhoogde kinderbijslag uitgekeerd. Hoeveel bedraagt de toeslag voor eenoudergezinnen?
alleenstaande Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van alleenstaande" in Frans. Bekijk ook: alleenstaande moeder alleenstaande moeders alleenstaande ouders alleenstaande vrouwen alleenstaande ouder alleenstaande vrouw voor een alleenstaande. Zoek alleenstaande in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen.
Traduction alleenstaande français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Hij is een alleenstaande vader van vier. C'est' un père seul, de 4 enfants. Plus de traductions en contexte: isolés, seule, non accompagnés. Voir plus de traductions et d'exemples' en contexte pour alleenstaande" ou accéder à plus d'expressions' contenant votre recherche: alleenstaande moeder" alleenstaande moeders."
Extra belastingvoordelen voor alleenstaande ouders De Tijd.
Films / TV. Extra belastingvoordelen voor alleenstaande ouders. 27 oktober 2017 1136.: Petra De Rouck. Geef zelf een reactie. Alleenstaande ouders met een laag inkomen krijgen een extra belastingvrije som en een hoger belastingvoordeel voor kinderopvang. Nog minder registratierechten bij aankoop monument.

Contacteer ons